top of page
PE-ART-PevSkincareSolutions-Green_Logo_1

TIETOA

cernetic hoito.jpeg
398415.jpg

Tarjoamme huolella valittuja korkeatasoisia kemiallisia erikoisihonhoitomenetelmiä hoitolassamme. Nämä menetelmät antavat välittömiä tuloksia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Ne palauttavat, aktivoivat ja tasapainottavat ihon toimintoja synenergiassa ihosi oman kemian kanssa. Hoitolassamme käytetyt hoitosarjat ovat medikosmeettisia, farmaseuttisia, hypoallergeenisia, vegaanisia ja niiden raaka-aineet ovat peräisin luonnosta, biodynaamisesti viljeltyjä ja ympäristöystävällisiä.

BION erikoisihonhoitosarja:

BION on klinikkatason Amerikkalainen farmaseuttinen, lääketieteelinen, biokemiallinen ja vegaaninen ihonhoitosarja, jota käyttävät ihonhoitoklinikat ympäri maailman. Hoitotuotteet valmistetaan aina tilauksesta, joten ne ovat erittäin tuoreita, laadukkaita, tehokkaita ja aktiivisia sekä luonnonmukaisia. BION-hoidot on kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, palauttamaan ihon hyvinvointia ja tasapainoa. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima tuloksellisia hoitokokonaisuuksia eri ihonhoidon tarpeisiin, ongelmiin ja sairauksiin kuten Acne, Rocacea, Atooppinen iho jne. Yhdistelmähapotuksella voidaan pureutua entistä yksilöllisemmin  ja tarkemmin ihon ongelmiin, arpiin, juonteisiin yms.

Hoitoaikaan sisältyy aina alkukartoitus, hoito, kotihoito-ohjeet ja terveysvaikutteista tarjoilua. Hoitolamme konseptiin sisältyy myös kiireettömyyttä ja elämyksellisyyttä sekä mahdollisuus hiljaiseen rentouttavaan/harmoniseen hetkeen.

GERnetic medikosmeettinen ihonhoitomenetelmä:

GERnetic on ranskalainen medikosmeettinen ihon erikoishoitomenetelmä, joka perustuu moderniin regeneratiiviseen terveyteen botaanisilla aktiiveilla. GERnetic-sarjaa tukee pitkä tieteellinen tutkimus, bioteknologia ja soluterapia. Sarjassa käytetyt aktiiviaineet uutetaan biofermentoinnin avulla, mikä auttaa aktivoimaan ja palauttamaan ihon omia toimintoja solutasolla. GERnetic-hoidot räätälöidään jokaiselle asiakkaalle uniikiksi kerrostustekniikalla, jossa huomioidaan tarkasti ihonhoitotarpeet, terveys ja hyvinvointi. Hoitoajat vaihtelevat, ja mitä pidempi hoitoaika, sitä enemmän hoitovaiheita, vaikutusta ja hemmottelua hoito sisältää. Hoitoaikaan sisältyy alkukartoitus, hoito, kotihoito-ohjeet ja terveysvaikutteista tarjoilua.

Yksilöllinen palvelukonsepti:

IhoKosketuksen uniikki palvelukonsepti on kehittynyt yli 25 vuoden kokemuksella alalta. Konsepti perustuu erikoiskosmetologien ja ihoterapeuttien osaamiseen, jatkuvaan kouluttautumiseen sekä huolella valittuihin menetelmiin ja hyvinvointia tukevaan kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. Palvelukonseptimme sisältää monia yksityiskohtia, kuten yksilöllistä hemmottelua, tarjoilua, asiantuntemusta kotihoitoon, huolellista ihodiagnostiikka ja kiireettömyyden, joka varmistaa, että jokainen hoitokerta on laadukas yksityiskäynti ilman muiden asiakkaiden läsnäoloa hoitotilassa. Huomioimme näin myös paremmin yksilölliset tarpeet, kuten allergiat, infektiot, hajusteet, aistikkuus ja nautinto. 

 
bottom of page