top of page
PE-ART-PevSkincareSolutions-Green_Logo_1

TIETOA

cernetic hoito.jpeg
BiON_toner.jpg
gernetic tuote ja oksa.jpeg

Tarjoamme huolella valittuja korkeatasoisia biologisia ja kemiallisia ihon erikoishoitomenetelmiä hoitolassamme. Nämä menetelmät antavat välittömiä tuloksia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Ne palauttavat, aktivoivat ja tasapainottavat ihon toimintoja synenergiassa ihosi oman kemian kanssa. Hoitolassamme käytetyt hoitosarjat ovat medikosmeettisia, farmaseuttisia, hypoallergeenisia, vegaanisia ja niiden raaka-aineet ovat peräisin luonnosta, biodynaamisesti viljeltyjä ja ympäristöystävällisiä.

BION erikoisihonhoitosarja:

BION on pääsarjamme klinikkatason Amerikkalainen farmaseuttinen ja vegaaninen ihonhoitosarja, joissa luonnonmukaisuus ja tiede yhdityvät ja jota käyttävät ihonhoitoklinikat ympäri maailman. Hoitotuotteet valmistetaan aina tilauksesta, joten ne ovat erittäin tuoreita, laadukkaita, tehokkaita ja aktiivisia. BION-hoidot on kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, palauttamaan ihon hyvinvointia ja tasapainoa. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima tuloksellisia hoitokokonaisuuksia eri ihonhoidon tarpeisiin, kuten aknehoitoja ja hapotushoitoja. Tarjoamme laajan valikoiman ihon Signature Expert erikoishoitoja, mutta räätälöimme yksilöllisesti tarvittaessa hoitokokonaisuuden vastaamaan kaikkia ihonhoidon tarpeita. Hoitoaikaan sisältyy aina alkukartoitus, hoito, kotihoito-ohjeet ja terveysvaikutteista tarjoilua.

GERnetic erikoisihonhoitosarja:

GERnetic on ranskalainen medikosmeettinen ihonhoitosarja, joka hyödyntää uniikkia kerrostustekniikkaa. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti ja hoidossa pyritään hoitamaan kaikki ihon tarpeet ja ongelmat. Hoidot vahvistavat ja korjaa ihoa.

Gernetic sarjassa on hyödynnetty tiedettä, kemiaa ja solubiologiaa ja hoidot sekä tuotteet ovat syvävaikuttavia ja myötäilevät ihon omaa biologiaa/kemiaa.

Hoidot sopivat äärimmäisen hyvin erityisherkälle iholle ja vaativan asiakkaan tarpeisiin.

Käytössämme on myös suppeasti muita ihonhoito sarjoja täydentämään palveluitamme kuten Pevonia Botanica,  Astrali,  Emani yms.

Uniikki ja laadukas palvelukonseptimme:

IhoKosketuksen uniikki palvelukonsepti on kehittynyt yli 25 vuoden kokemuksella alalta. Konsepti perustuu erikoiskosmetologien ja ihoterapeuttien osaamiseen, jatkuvaan kouluttautumiseen sekä huolella valittuihin menetelmiin ja hyvinvointia tukevaan kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. Palvelukonseptimme sisältää monia yksityiskohtia, kuten yksilöllistä hemmottelua, tarjoilua, asiantuntemusta kotihoitoon, huolellista ihon kartoitusta ja kiireettömyyden, joka varmistaa, että jokainen hoitokerta on laadukas yksityiskäynti ilman muiden asiakkaiden läsnäoloa hoitotilassa. Huomioimme näin myös paremmin yksilölliset tarpeet, kuten allergiat, infektiot, hajusteet, aistikkuus, hiljaisuus, nautinto yms.

 
bottom of page